Reklamere for millioner-#2 – klassificeret annoncer, e-zine forfremmelse, sikker lister.

Indledning:

Dette er en serie af artikler om markedsføring og reklame. Der er forskellige måder du kan nå ud til et publikum på millioner af mennesker over hele verden. Jeg vise dig på denne serie sådan gennemføre rentable strategier i din marketing karriere.

Det er blevet sagt at “ det afgørende er ikke, hvad du sælger, men hvordan du fremme den. ” så, hemmeligheden bag succes lægger i din marketing teknikker. At ’ s hvorfor det er meget vigtigt for virksomhedsejere til at udvikle færdigheder, der tillader dem at øge salget af deres produkter.

En af de vigtigste færdigheder, du skal have er evnen til at nå en masse mennesker hurtigt. At gøre dette du nødt til at indse, hvordan magtfulde medier er en hvordan det kan drastisk øge din indtjening.

– Klassificeret annoncer –

Gratis klassificeret annoncer er en anden måde du kan annoncere online ingen omkostninger for dig. De repræsenterer på internettet, hvad en avisannonce repræsenterer på gaderne. Du kan sende annoncer til tusindvis af websteder og nå ud til millioner af internetbrugere.

Ulempen ved denne strategi er at det er tidskrævende, men når du vænner sig til det du vil indse, som er de lettere annonce sektioner til at sende til og de mest effektive. Det kan tage lidt tid selv før du opdager dem, der passer dig godt.

Du kan sende dine annoncer til følgende hjemmesider:

Blandt andre.

– E-zine fremme –

Du kan bogføre en add til en enorm mængde af individer ved at indsende det til mange forskellige e-zines på en gang. Indeværende er simpel og gratis. Bare gå til læse de oplysninger, de giver for dig der og fuldføre deres form.

Din annonce vil blive vist i hundredvis af e-zines hele internettet. Der er et samlet beløb af mere end 1.000.000 abonnenter på disse websteder, så du får en masse eksponering fra dem.

Jeg tror, det er bedre hvis du bruger en alternativ e-mail-adresse til dette formål. Du kan få en gratis e-mail-adresse fra Yahoo. Da jeg tiltrådte listen modtaget jeg mange meddelelser hver dag.

Denne teknik kunne bringe du ekstra trafik. Det eneste problem jeg ser er, at de fleste andre individer også deltage på listen for at reklamere for andre mennesker, som du gør. Så er målet af de fleste abonnenter at sælge produkter, ikke at købe dem.

Jeg tror, selvom det er en god måde at sprede din handelsstrategier. Du kan give det en chance og se om det virker for dig. Husk at bruge en alternativ e-mail-adresse og læse deres handelsbetingelser først.

– Sikker lister –

Sikker lister er lister over e-mail-adresser fra folk, der har anmodet om at modtage meddelelser og oplysninger om et bestemt emne. Som du sikkert allerede ved for at levere kommentarer eller reklame via e-mail til andre uden deres samtykke eller tilladelse kaldes spamming og er ulovligt.

Også hvis du spam andre forventer ikke at modtage en rimelig svarprocent fra dem. Hvad mener jeg? Jeg mener, at du kan sende en besked til millioner af individer, men hvis de er ikke interesseret i hvad du sælger, og de gjorde ikke ’ t anmodet om disse oplysninger fra dig, så du vil sandsynligvis gøre meget få salg, plus du vil modtage en masse klager fra hundredvis af dem.

Så hvad er den smarte måde at reklamere for ved hjælp af e-mail-adresser? Svaret er sikkert lister. Tænk over det. Dette folk er på udkig efter oplysninger i forbindelse med produkter eller tjenester, du sælger. Mange af dem er endda at få betalt for at læse dine meddelelser. Denne teknik kaldes også reklame til målrettet opt-in mailinglister. Du kan oprette din egen liste over abonnenter.

Du kan slutte sig til Yahoo grupper eller Google grupper og starte dit eget nyhedsbrev. Den måde du få abonnenter er ved at sende værdifulde oplysninger der, at dine besøgende ønsker at læse. Du kan også deltage i nogen af virksomheder bellow:

Bravenet

Topica

Var

Din postliste udbyder

Coollist

Nu, holde for øje, at opbygge din egen liste over abonnenter tager tid. Nogle mennesker foretrækker at betale andre for privilegiet at reklame på deres lister. For eksempel, tilbyder dig mulighed for at reklamere for deres abonnenter for et gebyr. Dette er blot et eksempel. Der er mange andre virksomheder som disse på internettet i dag, og deres priser variere.

Som du kan se, kan denne teknik øge din eksponering og hjælpe dig med at få flere kunder. Du kan læse om andre effektive marketing teknikker fra mine andre artikler om denne serie.